1 Juli 2017 met een open Markt karakter zal Markt 2017 | Huub Feest op Volle Toeren plaats vinden in Maastricht tijdens ons evenement Oranje Zingt Zuid.  Na twee jaar geleden groots in Stadion de Geusselt te hebben uitgepakt, met artiesten als Roy Donders, Do, Lange Frans, Corrie Konings, Jan Keizer en Peter Koelwijn en vorig jaar eveneens op de Markt met Ali B - Beppie Kraft - Glennis Grace - Fabrizio - Grad Damen - Henk Westbroek en John de Bever zal Huub Adriaens het open karakter van de Markt in Maastricht waar vroeger een Gulden een Daalder waard was koesteren en het evenement voor iedereen wederom toegankelijk maken door geen entree te vragen.  ‘Iedereen is Welkom!’.

Muziek verbindt mensen. Juist om die reden staat in 2017 tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid het verenigde Europa centraal. Op 1 juli zullen we op de Markt in Maastricht met een groots muzikaal festijn de voor ons allen belangrijke historische gebeurtenis vieren dat 25 jaar geleden in de Limburgse hoofdstad het geboortekaartje werd getekend van de Europese Unie en de euro. Juist in dit jubeljaar voor de Europese Unie én voor Maastricht wil de organisatie van Oranje Zingt Zuid groots uitpakken.

Waarom de Markt als locatie voor Oranje Zingt Zuid? Omdat de Markt bij uitstek de plaats is waar mensen van alle lagen uit de bevolking, uit de meest uiteenlopende streken en van allerlei nationaliteiten en religies elkaar elke dag ontmoeten en elkaar met respect behandelen. Een betere locatie in deze prachtige stad waarin de Europese Unie is geboren, is niet denkbaar voor ons gratis toegankelijke evenement. 

Na het grote succes van de twee edities ,  zal Huub Adriaens trachtten wederom een bijzondere Line Up te realiseren tijdens ' Oranje Zingt Zuid 2017 ' waarbij we dit jaar het 25-jarig jubileum van het Verdrag van Maastricht in het licht zetten. 

 

BOEKINGEN

VOOR BOEKINGEN OF MEER INFORMATIE
 
HUUB ADRIAENS
Tel: 06 53293676
 
 
 
 

DANK AAN MIJN VASTE SPONSOREN

tap.jpg viprent.jpg febo.jpg kol.jpg fotograafie.jpg logo-sjeigel.jpg logo_talent-1001020-680-100-c-rd-255-255-255.jpg logo-t36.jpg europe.jpg logo-gemeente-maastricht.jpg schrobbeleer.jpg logo-paulissen-bakkerijen.jpg up-stage.jpg polyplex-maastricht-logo.jpg logo-ebm-security.jpg vonk.jpg berenpop.jpg pedrokuijpersrolluiken.jpg kfc.jpg debeente.jpg talentino.jpg flugel.jpg falconradio286x286.jpg sligro.jpg inawsmidse.jpg rebo-meubelen-logo-nieuw.jpg dhreclame.jpg vrumona.jpg 1-jemhid-logo.jpg marsna-bouw.jpg sponsor-aschwin-01.jpg raad.jpg holland-casino.jpg hsm.jpg dutchfavoritemusic.jpg grassli.jpg logo-impreso.jpg miseplacelogo.jpg kostons.jpg occasion-maastricht.jpg bertie.jpg mosa.jpg hanssen.jpg oogwereld.jpg hurkmans-pallets.jpg robfelixglas.jpg dezonnestraal-bloemen.jpg