Study guides

Q: How many hours is 8.5 hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

85

85 hours 25 min.

85/65 = 1.3077 hours (rounded) = 1hour 18minutes 27.7seconds (rounded)

There are 60 minutes in one hour so there would be 60 x 85 minutes in 85 hours, which is 5100 minutes.

85km is about 75 miles per hours

1 hour 25 minutes

There are 0 hours in 1.25 minutes. However, there are 85 seconds in 1.25 minutes.

None. They measure different things, hours are a measure of time, miles are a measure of linear distance. The time taken to cover 85 miles would depend on your speed

(110mi)/(85mi/h) = 1.3h

From 74 hours to 85 hours is a 14.8649% increase.

Personal experience has been around 12 hours driving about 75-85 mph

1 hour, 25 minutes, 0 seconds.

85% of 72 hours:= 85% * 72= 0.85 * 72= 61.2 hours

nearly one and a half 60 + 25 = 85 1 hour 25 minutes

0.85 hours at 60 minutes per hour is .85*60 or 51 minutes, so 3 hours 51 minutes

14 hours if you going at a speed limit...if you drive 80 -85 mph you can get there in 10 hours......

Approx 4 hours 42 minutes.

1.25 hours

It would take 15 hours, 52 minutes and 56 seconds.

85 hours and 13 minutes = 3.551 days1 day = 24 hours1 day = 1day * 24 hours/day * 60 minutes/1 hour = 1440 minutes85 hours = 85 hours * 1 day/24 hours = 3.542 days13 minutes =13 min * 1 day/1440 min= 0.009 day================================85 hours and 13 minutes .................= 3.551 days

Going at 85 mph, it would take about 33 minutes.

To determine how many minutes it takes to travel 85 miles, you need to know how fast you are going, for example if you were going at 85 mph, you would go 85 miles in one hour, but if you were going at 42.5 mph, it would take you 2 hours to travel the same distance. Please post what speed/rate is being traveled at, and then this problem can be solved.

There are 60 minutes in an hour, so first you divide 85 by 60, getting 1.41667 (to five decimal places). This tells you that there is one hour in 85 minutes, so next you subtract 60 from 85 to find out how many minutes are left. 85 - 60 = 25, so your answer is one hour and 25 minutes.

Time = Distance/Speed = 346/85 = 4.07 hours, provided you can maintain that average speed.Time = Distance/Speed = 346/85 = 4.07 hours, provided you can maintain that average speed.Time = Distance/Speed = 346/85 = 4.07 hours, provided you can maintain that average speed.Time = Distance/Speed = 346/85 = 4.07 hours, provided you can maintain that average speed.

1 hour 49 minutes.